top of page

TERMENI & CONDIȚII

GRIJĂ PENTRU CLIENȚI

Ne mândrim cu faptul că oferim produse cosmetice naturale. Luciurile noastre de buze sunt fabricate cu cele mai bune ingrediente și sunt concepute pentru a vă hidrata și hrăni buzele, lăsându-le moi și pline de volum. Dacă aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați! Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă ajuta și poate fi contactată prin e-mail. Ne-am angajat să oferim clienților noștri cel mai înalt nivel de servicii și satisfacție și căutăm mereu modalități de îmbunătățire. Vă mulțumim că ați ales Magnet Cosmetics!

Privacy & Safety

CONFIDENȚIALITATE & SIGURANȚĂ

La Magnet Cosmetics luăm foarte în serios confidențialitatea și siguranța clienților noștri. Utilizăm servicii bancare securizate pentru a verifica plățile și ne asigurăm că toate informațiile personale sunt păstrate în siguranță. Colectăm doar datele necesare pentru procesarea comenzilor și pentru a oferi servicii excelente clienților. Nu vom împărtăși sau vinde niciodată informațiile dumneavoastră. Dacă aveți orice îngrijorare cu privire la siguranța informațiilor dumneavoastră personale, nu ezitați să ne contactați!

COLABORĂRI

Dacă sunteți interesat să vindeți produsele noastre cosmetice naturale în magazinul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefonic pentru mai multe informații despre prețurile și politicile noastre de vânzare.

Vă mulțumim că ați luat în considerare Magnet Cosmetics pentru afacerea dumneavoastră!

bottom of page