top of page

LIVRARE & RETUR

POLITICA DE LIVRARE

Oferim clienților noștri o livrare rapidă și de încredere. Produsele noastre sunt ambalate cu grijă pentru a ne asigura că ajung în stare perfectă la dumneavoastră. Oferim transport gratuit pentru toate comenzile de peste 200 de lei. Pentru comenzile sub 200 de lei, se va plăti taxa de transport.

 Produsele noastre sunt preparate și expediate ziua următoare după plasarea comenzii. Odată ce comanda dumneavoastră a fost expediată, veți primi detaliile pe adresa de e-mail. Dacă aveți întrebări cu privire la comanda dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.

POLITICA DE RETUR & SCHIMB

Dorim să fiți complet mulțumit de achiziția dumneavoastră de la Magnet Cosmetics. Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de comanda dumneavoastră, vă oferim posibilitatea de returnare și schimb fără probleme. Puteți returna sau schimba produsele în termen de 14 de zile de la cumpărare. Pentru a iniția un retur sau un schimb, vă rugăm să ne contactați cu numărul comenzii dumneavoastră și motivul returnării. Vă vom furniza o etichetă de expediere pentru returnare. Odată ce primim returul, vom procesa rambursarea sau schimbul în termen de 2-3 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că taxele de transport originale nu sunt rambursabile.

bottom of page