top of page

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  • Toate ingredientele sunt naturale?
    Toate ingredientele folosite pentru prepararea produselor cosmetice sunt naturale. Acestea sunt: ulei de ricin, ulei de migdale, ulei de jojoba, ulei de rodie bio, unt de mango, ceară de albine purificată, glicerină vegetală, vitamina A, vitamina E, vitamina C, acid hialuronic, ulei esențial de mentă bio, extract natural aromatic de fructe, pigment natural Mica.
  • Care este termenul de valabilitate al produselor?
    Având în vedere faptul că produsele noastre nu conțin conservanți, ci doar ingrediente naturale, termenul de valabilitate preventiv este acela de 3 luni. Deoarece ingredientele folosite sunt sustenabile și de înaltă calitate, produsele pot rezista până la 10 luni dacă sunt păstrate în condiții optime și anume 5-25°C, ferite de razele soarelui și umiditate. Dacă produsele capătă un miros sau o culoare suspectă, vă recomandăm să le aruncați pentru a evita utilizarea lor accidentală de către dumneavoastră sau unul dintre apropiaţii dumneavoastră.
  • Cât timp durează pregătirea și expedierea coletului?
    Produsele noastre sunt preparate și expediate ziua următoare după plasarea comenzii. De aceea, în cazul unui număr mare de comenzi, termenul de livrare poate varia între 2 și 5 zile. Odată ce comanda dumneavoastră a fost expediată, veți primi detaliile pe adresa de e-mail.
bottom of page